Hvordan vi arbeider:

Behovsanalyse
Gratis befaring

Vi utfører oppdrag til avtalt tid & pris

Vi utfører oppdrag til avtalt tid & pris

Vi rydder
og slutfører prosjektet

God & Billig Rørlegger i Bergen


Vi er et rørlegger firma som utfører tjenester for både private og bedriftskunder. Våre medarbeidere er selvfølgelig alle fullt kvalifiserte rørleggermestere Vårt team er her for å hjelpe deg med bade små og store VVS tjenester. Rørlegging & VVS Bergen spesialiserer seg innen en rekke rørleggingtjenester inkludert:
 • Installasjon av rør, bad og kjøkken
 • 24 timers døgnservice
 • Radiatorer
 • Varmekabler
 • Sylindere og Tanker
 • Sentraloppvarming
 • Bad og vasker
 • Toaletter
 • Vaskemaskiner
 • Oppvaskmaskin
 • Varmtvannsberedere
 • Tilkobling av fjernvarme vekslere
 • Kjøleanlegg
 • Totalleveranse og Rehabilitering av bad
 • Ingvill Skjold Thorkildsen
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Installere utendørs vannkran Vi er kjempefornøyd med dette firmaet. Rask å svare på mail, god tilgjengelighet, og jobben ble utført dagen etter vi gjorde avtalen.
  Ingvill Skjold Thorkildsen
 • Oen
  ⭐⭐⭐⭐⭐ Rørlegger for opplegg til hybelkjøkken Er strålende fornøyd. Kjapp respons på anbudet, kjappere levert, og pent arbeid.
  Oen
 • Jens Michael Lund
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Drypp fra dusjarmatur – fikse eller nytt Rask og effektiv!
  Jens Michael Lund

Billig rørlegger i Bergen

Din lokale vvs-entreprenør

Hos oss får du et alternativ som inkluderer billig rørtjenester i tillegg til at du mottar en tjeneste av ypperste kvalitet. Uansett hva behovet ditt er innen rør & vvs-tjenester, så kan vi levere det du trenger når du trenger det.s


Effektiv rørlegging uten å knuse sparegrisen

Lang fagerfaring

Når du trenger en fagmann så er vi et godt alternativet for deg. Ved å kontakte oss for du gode råd eller vurderinger i forhold til skadesituasjoner, reparasjoner eller endringer, i tillegg til at du kan benytte oss for å vurdere rørsystemet ditt slik det er i dag. s


Ønsker du en uforpliktende gratis befaring / tilbud?

Våre tjenester


Trenger du hjelp av en rørlegger i Bergen og omegn?

Rørinstallasjon

Mange som bor i gamle hus er i situasjoner hvor mye av rørinstallasjonen slik den er i dag burde vært byttet ut, men mange oppdager ikke dette problemet eller blir ikke klar over det før et problem oppstår.

Når man får et problem eller en lekkasje i forbindelse med rørsystemene i et hus eller en annen type bolig, så kan man allerede stå overfor en lekkasje. Når man får en lekkasje, så kan dette forårsake store skader på en bolig. Bor man i en boligblokk, så kan dette også forårsake skader hos andre, noe som skaper store ulemper og som igjen ender opp som forsikringssaker for at skaden skal bli gjenopprettet.

Når du står overfor en skadesituasjon, eller når du ganske enkelt ønsker å få rørsystemet ditt vurdert slik at du kan unngå skadesituasjoner, så er det viktig å ha tilgang på et firma som oss som tilbyr tilbyr rørleggertjenester til private når du trenger det mest.

Et billig alternativ

Når du trenger en hjelp med rør og vvs, så er vi løsningen for deg. Både for private og bedrifter i Bergen. Ikke bare har vi god kunnskap i forhold til hvilke utfordringer du har, men er også ditt beste alternativ for billig rørlegger i Bergen. Vi har mange års erfaring i bransjen. Prisen på rørlegger betyr mye for de fleste. Vi er kjent med at rørleggere ikke alltid er spesielt rimelige, men vårt mål er å tilby våre tjenester til en pris du blir fornøyd med. Fornøyde kunder er viktig for oss og er grunnlaget for vår virksomhet. Hos oss vil du få en pris som er tilpasset at vi ønsker at du får en billig rørlegger. Når man bestiller rørservice, så får man ikke alltid en pris i forhold til hva man forventer, men hos oss vil prisen være tilpasset at vi ønsker at du benytter oss neste gang du har behov for en rørlegger også.

Vurdering av gamle rør

En viktig tjeneste du har tilgang på fra vårt rørleggerfirma, er at du kan få sjekket rørene i din bolig før du faktisk får en lekkasje. Det øyeblikket du får en lekkasje, så har du straks en større utfordring enn du vil oppleve om du får vurdert dine rørsystemer. Det kan derfor være praktisk at man benytter muligheten til å utføre en sjekk av rørsystemene dine i forkant av at du får en lekkasje. Mange tenker ikke på at de kan ha utfordring med rørene før de får en lekkasje eller når de blir gjort oppmerksom på at rørene faktisk er blitt eldre enn det er meningen at de skal være. Mange er ikke oppmerksom på hvor lang levetid man kan forvente på forskjellige typer vannrør.

Frostskader

Om vinteren kan vi bidra med å redusere utfordringene i forhold til om man opplever frostskader på rørene i boligen. Dette er situasjoner som man skal ha tatt høyde for i alle normale bygg, men man kan likevel som eier av en bolig oppleve at man må forholde seg til frostskader i Bergen. I ekstreme kuldeperioder vil man kunne oppleve at rør fryser og skadene forbundet med denne typen problemer kan være omfattende dersom man ikke håndterer det så raskt som mulig. Vi kan også hjelpe med å forbygge at frostskader oppstår. Ved å sikre at dine rør tåler temperaturene de kan bli utsatt for. Hvis man sikrer at rørene er lagt i henhold til forskrifter og isolert slik det er meningen at de skal være, så kan du unngå at en skade oppstår og du må håndtere omfattende vannskader.

Redusere skadeomfang ved lekkasjer

Hvis du ringer oss, så kan du raskt oppnå at omfanget rundt en vannskade blir begrenset. Dette er en viktig oppgave for oss. Hvis du får en lekkasje, så er vårt ønske at denne skal forårsake minst mulig problemer. I mange situasjoner så er skadeomfanget etter en lekkasje store og de kan spre seg til andre leiligheter dersom man bor i blokk, eller til andre rom i huset. Når skaden oppstår på et våtrom blir den ofte begrenset på grunn av man der har sluk i gulvet slik at vannet ikke finner veien til tørre områder. Men hvis skaden forekommer på kjøkken eller i andre rom, så vil man ganske umiddelbart få problemer med vannskader i gulv og ofte også i vegger. En regelmessig sjekk av rørsystemene kan være en fordel for å unngå dette. I tillegg til å sjekke rørene visuelt, så kan vi også avsløre lekkasjer der rørene ikke er synlige.
Hvis man passer på å få dette utført regelmessig, så kan man unngå mange frustrerende skader ved å løse problemet før det blir alvorlig. Ved å skifte defekte deler før de springer lekk så kan man unngå mange større utfordringer uten å også måtte håndtere vannskader.

Kontakt


Adress

Lægdene 3 D, 5096 Bergen

Org nr:

916 574 274

Hvor og når vi arbeider

Vi er en bedrift som formidler oppdrag til godkjente rørleggerbedrifter som holder til i Bergen, og som dekker hele Hordaland.

Mån - Søn 24h (GMT +1)

Ring nå

Få tilbud nå