Om oss

Med hjerte for faget

Vi utfører alt innen vvs og rørlegger tjenester


Vi har tilholdssted i Bergen og leverer markedets beste tjenester direkte til deg.Vi ønsker å stå til tjeneste for deg, og du har tryggheten for at alt er fagmessig utført. Det skal lønne seg å be om råd fra en fagmann!
Vi utfører Vann-Varme-Sanitær til din bolig både nytt og gammelt. Bred og lang erfaring i rørleggerfaget, med rehabilitering, gamle hus og gamle anlegg. Finner gode og smarte løsninger og sikrer deg et godt kvalitetsikkert håndverk.

Ingen jobb er for stor eller liten. Trenger du hjelp til planlegging av nytt bad, kjøkken eller vaskerom eller et flott nytt boblebad så kontakt oss i dag så ordner vi resten. Ta kontakt i dag for ytterligere informasjon vedrørende priser, produkter og tjenester.

Høye krav til håndverket rørleggerfaget

Kvalitetsikkert håndverk


Idag stilles det høye krav til håndverket rørleggerfaget, og våre rørleggermestere leverer et kvalitetsikkert håndverk. Alle oppgaver blir utført i henhold til gjeldende regler og forskrifter. Med mange år erfaring kan bedriften løse de fleste utfordringer i Rørleggerfaget. Vi tar også total entrepriser på komplette bad hvor vi samarbeider med snekker, flislegger og elektriker. Dette er også meget flinke håndverkere, og det er Norske bedrifter med Norske fagfolk.

Vi vurderer alle vvs oppdrag

Tjenester, planlegging, langsiktighet


Firmaet påtar seg alle former for prosjektering innen fagområdet VVS-teknikk i de fleste bygningstyper fra kontorbygg til kompliserte industribygg. omfanget kan være fra enkel ytelses-beskrivelse med strektegninger til komplett planlegging med forprosjekt, detaljprosjekt, kontrahering og oppfølging i byggetiden

Firmaets politikk ved planlegging av VVS-anlegg har vært nøkternhet med tanke på investeringer og fremtidige driftskostnader. Erfaringen viser at nøkternhet og krav til kvalitet ikke nødvendigvis er motstridende faktorer. Vi er dessuten opptatt av at de fremtidige driftskostnader/årskostnader vurderes nøye ved planlegging av de forskjellige anleggsfunkjsoner. Les mer Rørlegger Bergen her!

Har du feedback på hvis kan gjøre noe bedre? Kontakt oss på feedback@bergenrørlegger.no
Hvis du vil lese om personvern så klikk her.

rørservice hordaland
Ring nå

Få tilbud nå