Rørlegger i Fyllingsdalen


Rørlegger i Fyllingsdalen, rett kompetanse til riktig pris, 24/7- 365 dager. Vi tilbyr ett mangfold av rørleggertjenester for privat og offentlig sektor. Vi hjelper deg uansett oppdrag, og tilbyr kvalitet til en fornuftig pris! Vår bedrift bygger på sterk faglig bakgrunn og lang erfaring. Vi spesialiserer seg på baderom og kan gi veiledning for utførelse, samt utføre hele jobben raskt og i henhold til gjeldende regler og normer.

Noen av våre tjenester:
 • Rør Fornying
 • Monterer utstyr, rehab baderom
 • Planlegge baderomsløsninger for deg
 • VA – Varmeanlegg, bolig bereder
 • Kjellertrekk
Vår rørleggerbedrift har alt som skal til for å sikre deg et godt resultat. Vårt mål er å utføre jobben korrekt, og effektivt slik at kunden blir fornøyd, både med kvaliteten av arbeidet og prisen.

Vi har ingen dyre forretningslokaler og grossisten holder lager,derfor kan vi tilby alle våres produkter til en av markedets laveste priser.
 • Ingvill Skjold Thorkildsen
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Installere utendørs vannkran Vi er kjempefornøyd med dette firmaet. Rask å svare på mail, god tilgjengelighet, og jobben ble utført dagen etter vi gjorde avtalen.
  Ingvill Skjold Thorkildsen
 • Oen
  ⭐⭐⭐⭐⭐ Rørlegger for opplegg til hybelkjøkken Er strålende fornøyd. Kjapp respons på anbudet, kjappere levert, og pent arbeid.
  Oen
 • Jens Michael Lund
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Drypp fra dusjarmatur – fikse eller nytt Rask og effektiv!
  Jens Michael Lund

Vvs og rørhjelp i Fyllingsdalen og omegn?

Rørinstallasjon

Vi leverer blant annet hele baderom, vannbåren gulvvarmesystemer, solfangere, peisovn med vannkappe, tekniske rom til boligblokker og mer. Vi driver også selvfølgelig med vedlikehold, utbedringer og utvidelser av eksisterende og nye anlegg. I tillegg til dette, tar vi også mindre snekker og flisearbeider. Vi lager også komplettanbud innen boligrehabilitering

Håndverkerne

Vi kan ordne med alle håndverkerne som murer, snekker, elektriker, maler og rørlegger. Vi bruker kun mesterfirmaer som sine samarbeidspartnere. I de fleste tilfellene foretar vi en totalopppussing men det hender også at vi skifter ut gammelt utstyr med nytt og beholder resten av badet slik det er.

Hyttetjenesten

Vi tilbyr noe som vi kaller hyttetjenesten. Det er vedlikehold av hyttene, som vil si at vi klargjør VVS anlegget til hytta til vinteren og klargjør også senere VVS anlegget igjen til våren. Klargjøring av VVS anlegget til vinteren er blant annet å stenge av vannet, tømme varmtvannsberede og tømme vannledningene med trykkluft, slik at du slipper å få frostskader på VVS anlegget.

Sanitær

Valg av optimal løsning gir flere besparelser:

-Du sparer mye penger
-Du gjør noe bra for miljøet
-Du øker verdien på boligen din
-Du får et mer komfortabelt innemiljø

Vi kommer hjem til deg på en uforpliktende befaring. Deretter kan vi hjelpe deg med løsningsvalg, montering, innstillinger og justering.

Våre kunder

Våre kunder er alt fra arkitekter, private huseiere, entreprenører og eiendomsutviklere. Vår virksomhet omfatter prosjektering og utførelse av komplett sanitæranlegg både utvendig og innvendig. Vi hjelper våre kunder med å velge mellom varmepumpe, vannbåren varme eller andre oppvarmingsløsninger. Du være trygg på at vi finner den varmeløsningen som passer best hjemme hos deg, enten du skal bygge nytt eller rehabilitere.

Kontakt


Adress

Bergen
Norge

Hvor og når vi arbeider

Vi er en bedrift som formidler oppdrag til godkjente rørleggerbedrifter som holder til i Bergen, og som dekker hele Hordaland.

Mån - Søn 24h (GMT +1)

Ring nå

Få tilbud nå