24-timers rørleggervakt i Bergen: Ring 56 12 35 05. Få rask riktig hjelp!

Vi er selskapet for deg som leter etter profesjonelle og sertifiserte rørleggere. Vi er et rørleggerfirma og utgravningsselskap som hjelper deg med alt fra kloakkstopp, beredskapsrørlegger for nødarbeid, kloakkservice, høytrykksspyling med skyllebil, filming av avløp og dokumentasjon, bagasjeromskift til installasjon og montering.

I tillegg til vår kompetanse som rørleggerfirma, utfører vi også dreneringsarbeid og annet grunnarbeid.

Leter du etter en god rørlegger i Bergen med konkurransedyktige priser for servicesaker og rørleggerarbeid, både i nødstilfeller og i nødstilfeller? Har du hatt vannlekkasje? Da har du kommet til rett sted! Vi gir deg rask og effektiv service der vi som rørleggerfirma hjelper deg med alt innen drenering, høytrykksspyling og rørarbeid. 

Vi kan blant annet bytte ut stengeventiler, installere kjøleskap og frysere, installere kjeler og varmepumper. Som et rørfirma i Bergen kan vi også hjelpe deg med større arbeider som installasjon av gulvvarme og større renoveringer. I tillegg til selvfølgelig å jobbe i normal arbeidstid, kan rørleggerne våre i Bergen også hjelpe deg med akutte problemer, ettersom vi har en VVS-beredskapstjeneste for akutte kloakkproblemer. 

Takket være våre kompetente rørleggere kombinert med våre underleverandører, kan vi tilby rørleggervakt og service 24/7 hele året. Du kan alltid ringe vår rørleggerlinje på telefon 56 12 35 05 for å få hjelp med presserende problemer og stopp i avløpet.
Ring nå

Få tilbud nå